Bruidsfotograaf Haarzuilens – Kasteel de Haar – Floor & Willem

Op 15 mei 2015 mocht ik de bruiloft van Floor en Willem fotograferen! Kort na de bruiloft is een foto van deze serie gepubliceerd door het bekende blad Elsevier. Voor mij als bruidsfotograaf echt gewoon de ultieme eer!

Voor mij was dit echt een unieke kans. Ik had namelijk een bruidspaar uit mijn eigen dorp, die ook nog in de vetste locatie van Nederland zou gaan trouwen, namelijk Kasteel de Haar in Haarzuilens. Fantastisch om dit als bruidsfotograaf mee te mogen maken.

Toen Floor en Willen op bezoek kwamen was het al direct gezellig. Wat een superleuk spontaan stel is dit! Dit bruidspaar heeft ook al een zoon. Tom is 2 jaar en dat is natuurlijk superleuk, je eigen zoon als bruidsjongen mee op een bruiloft.

De meeste bruiloften van mij beginnen bij het bruidspaar thuis. Deze bruiloft begon voor mij in het indrukwekkende 5 sterren hotel, Grand Hotel Karel V in het centrum van Utrecht. Ik heb al veel mooie locaties mogen aanschouwen, maar wat een hotel is dit. Immens groot! Zo groot zelfs dat ik gewoon in het hotel verdwaalde.
Vandaag was ik samen met Ebru. Ebru is een oud collega van mij uit de hulpverlening. In het verleden waren wij beiden weerbaarheidstrainer en maatschappelijk werker. Nu zijn wij fotograaf. Het is superleuk om met elkaar te werken in een heel ander context. Toen wij in het hotel aankwamen, stond er een heerlijk ontbijt op ons te wachten. Intussen maakten wij ook kennis met videograaf Ed. Ik kende hem nog niet en als fotograaf is het altijd de vraag of je een videograaf hebt met wie je wel goed kan samenwerken. We hadden al direct door dat dit helemaal goed zou komen. Naast het feit dat Ed fantastische video’s maakt, is hij ook echt een superaardig persoon en echt een aanrader voor bruiloften.

Het bruidspaar bereidde zich voor in het hotel. Alles verliep gestructureerd en het bruidspaar was nu helemaal klaar voor deze dag.

De first look zou buiten plaatsvinden. Met het heerlijke weer dat wij hadden, zou dit helemaal goed komen. Het bruidspaar had elkaar nog niet gezien maar was zo onder de indruk van elkaar, dat er flink wat tranen te zien waren. En dat mag natuurlijk. Een trouwdag is een zeer bijzonder dag met flink wat emoties! Als bruidsfotograaf geniet ik dan ook flink van dit soort momenten.

En dan de bruidsauto’s. Laat ik eerlijk voorop stellen dat ik niet van oldtimers hou. Maar de unieke oldtimer die Willem geregeld had, was wel heel erg indrukwekkend! Ik heb zelden zo een mooie auto gezien. Dit betrof een echte Lagonda. Hier zijn er maar 11 van op de wereld en 3 van in Nederland.

De bruiloft was in Kasteel de Haar in Haarzuilens. Een van de meest indrukwekkende trouwlocaties in Nederland. Als ik mij niet vergis, is dit ook het grootste kastelencomplex in Nederland. Deze bruiloft was gewoon perfect. Van ceremonie tot feest! Ik kan nog veel meer toffe dingen vertellen over dit huwelijk maar ik zie al dat ik aan de 500 woorden zit
Een foto zegt meer dan 1000 woorden, dus scroll rustig verder voor het verhaal!

Bruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarGrand Hotel Karel V - UtrechtGrand Hotel Karel V - UtrechtGrand Hotel Karel V - UtrechtGrand Hotel Karel V - UtrechtGrand Hotel Karel V - UtrechtBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de Haarkan Bruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de HaarBruidsfotograaf Haarzuilens - Kasteel de Haar
Ik heb het geluk dat de bruiloft gepubliceerd is door het blad de Elsevier. Lees hier onder het artikel.

Bruiloft Elsevier

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.