Bruidsfotograaf Dronten (Flevoland) – Mireille en Ward

Als second shooter mee naar Dronten voor de bruiloft van Mireille en Ward.

Een aantal maanden geleden vroeg Isabelle Hattink, een collega bruidsfotograaf en goede vriendin van mij of ik samen met haar de bruiloft van haar nicht en aanstaande in Dronten (Flevoland) wilde fotograferen. Het was voor mij al weer een twee maanden geleden dat ik een Nederlandse bruiloft had gefotografeerd, dus dit vond ik wel tof. En als 2e fotograaf heb je vaak toch wat meer tijd om te kunnen experimenteren. Zo kon ik bijvoorbeeld mijn nieuwe 85mm lens uitproberen.

De bruiloft begon voor mij bij Ward thuis. Daar fotografeerde ik het aankleden van Ward terwijl Isabelle het aankleden van Mireille fotografeerde. Toen klaar was bij Ward, vertrok ik naar Mireille, waar ik eerst verwelkomt werd door hun grote lieve hond Jazz.

Daar aangekomen was het al druk en zat iedereen in spanning te wachten op Ward. Zowel Mireille als Ward zagen er prachtig uit.
De ceremonie vond plaats in Kasteel Montfoort. Het was een prachtig ceremonie. Na de ceremonie vond er nog een borrel plaats en daarna vertrokken we naar de stad om wat foto’s te maken.

bruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf drontenbruidsfotograaf dronten

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.