Bruidsfotograaf Den Haag | Trouwen op het strand met Kavish & Wandena

Hoe bijzonder is dat! Trouwen op het strand en nog wel in een grote stad als Den Haag. Dat is iets wat een bruidsfotograaf niet vaak meemaakt in Nederland!

Enige tijd geleden ben ik door Kavish benaderd voor zijn bruiloft. Kavish kende ik al van de tijd dat hij een workshop bij mij had gevolgd. Daarnaast is hij als hobby fotograaf ook lid van onze hindoestaanse fotografen forum op facebook.
Kavish zit in de electronica techniek en het bijzondere was dat hij 2 dagen voor zijn bruiloft nog mijn netwerk had aangelegd in mijn huis 🙂

Met Wandena had ik ook een overeenkomst, namelijk papegaaien! Sommige van jullie weten het al, ik ben een dierenliefhebber en met voorkeur papegaaien. Wandena heeft een Grijze Roodstaart papegaai. Dit is een bijzondere vogel aangezien ze behoren tot een van de meest intelligente vogels / dieren op aarde. Wandena & Kavish hadden bij het intake gesprek dan ook hun vogel Raja meegenomen! Dit had ik nog niet eerder meegemaakt maar vond het supervet!

De bruiloft zelf begon voor mij bij Wandena thuis. Wandena werd nog opgemaakt en de eerste mensen kwamen net binnen. Toen Wandena klaar was hebben we nog wat foto’s met Raja gemaakt. Ik vond het tof dat ik Raja zelf uit de kooi mocht halen en weer terug mocht zetten. Kort daarna arriveerde Kavish en was het tijd om naar de volgende locatie te gaan.
Kavish en Wandena hadden een hele bijzondere locatie uitgekozen voor hun huwelijk. Namelijk trouwen op het strand in Den Haag (Kijkduin). Ik heb al tientallen bruiloften meegemaakt in Den Haag, maar een strand huwelijk kom ik niet vaak tegen in zo een grote drukke stad.
De trouwceremonie was dan ook zelf erg prachtig. Bijzonder om te zien dat er zoveel hindoestanen op het strandhuwelijk aanwezig waren!

Na het huwelijk vond er nog een felicitatie plaats en hebben we nog wat foto’s gemaakt. Daarna was het tijd voor de bruidsreportage. De foto’s hebben we gemaakt in het Hilton hotel Den Haag, Kijkduin zelf en Clingendael. Samen met mijn secondshooter Tariq, hebben we ontzettend genoten van deze shoots. Aan het einde was er zelfs nog tijd voor een patatje bij de plaatselijke friettent.

Na de bruidsreportage zelf was het tijd om naar de feestlocatie te gaan. Dit was het bekende Event Plaza in Rijswijk / Den Haag. Event Plaza is een grote zalencomplex met heel wat grote trouwzalen. Zo heeft de grootste zaal zelfs plek voor 1000 gasten. Dit was dan ook de zaal die dit bruidspaar had. Na de openingsdans, taart en champagne is er nog flink gefeest. Check die foto’s hieronder voor een sfeer impressie van deze geweldige dag!

Bruidsfotograaf den haag | trouwen op het strandBruidsfotograaf den haag | trouwen op het strandBruidsfotograaf den haag | trouwen op het strandBruidsfotograaf den haag | trouwen op het strandBruidsfotograaf den haag | trouwen op het strandBruidsfotograaf den haag | trouwen op het strandBruidsfotograaf den haag | trouwen op het strandBruidsfotograaf den haag | trouwen op het strandBruidsfotograaf den haag | trouwen op het strandBruidsfotograaf den haag | trouwen op het strandBruidsfotograaf den haag | trouwen op het strandBruidsfotograaf den haag | trouwen op het strandBruidsfotograaf den haag | trouwen op het strandBruidsfotograaf den haag | trouwen op het strandtrouwschoenenfotoshoot hotel van der valkfotoshoot hotel van der valkfotoshoot hotel van der valkfotoshoot hotel van der valkclingendaelclingendaelclingendaelclingendaelRoberta pinas taartsabrosoevent plaza den haagevent plaza den haagtrouwringenevent plaza den haagevent plaza den haagevent plaza den haagBruidsfotograaf den haag | trouwen op het strand

 

Bruidspaar: Kavish & Wandena
Fotografie: TOTAALFOTOGRAFIE
Second shooter: Tariq Hassan
Videografie: Beeldkracht
Zaal: Event Plaza
Locaties: Clingendael, Kijkduin en het Hilton Hotel
Taart: Roberta Pinas
Visagie: Vivians
Catering:?

 

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.