Bruidsfotograaf voor bruidsreportages in Den Haag en omstreken

En dan mag ik de bruiloft doen van Jayant Nannan Panday en Varsha Thakoersing op 3 mei 🙂

Dit is de tijd van de vele bruidsreportages. Ondanks ik uit Utrecht kom, vinden er voor mij dit jaar ontzettend veel bruiloften plaats in Den Haag. Als bruidsfotograaf ben ik overal actief en niet regio gebonden.
Tijdens de intake hadden dit bruidspaar en ik direct een klik. Jayant en Varsha waren enthousiast bij het zien van mijn demo-albums. Dit maakte dat er een volledige vertrouwen was ik daardoor superveel zin had in deze bruiloft. Ik wist dat ik bij hun vele nieuwe dingen zou uitproberen. Dit bruidspaar stond daar open voor.

Op 3 mei was het dan zo ver. De dag begon voor mij bij Varsha thuis in Den Haag. Ik was lekker op tijd en zodoende kom ik nog wat portret foto’s van Varsha maken. Mijn technieken uit het zakelijke portret fotografie leven kon ik dan ook goed gebruiken. Zowel Varsha als Jayant zijn beiden super fotogeniek. Ik hoefde ze niet echt te laten poseren om mooie foto’s te kunnen maken.
Na de aankomst van Jayant hebben we thuis nog wat foto’s gemaakt en daarna zijn wij vertrokken naar de stad in Den Haag om wat foto’s te maken. We begonnen bij het prachtige Binnenhof. Ondanks de drukte hebben wij veel begrip gehad van omstanders. Zo mochten wij bijvoorbeeld zelfs foto’s maken in de bekende olie-bollenkraam.
Na de fotoshoot besloten wij om naar de kermis te gaan. Dit was geweldig!! Ik ben met het bruidspaar in een geweldige hindernis attractie geweest.
Daarna hebben wij nog wat laatste foto’s gemaakt in het Zuiderpark waarna het weer tijd was om door te gaan naar de zaal waar de trouwceremonie zou plaatsvinden.

Voor mij was dit bekend terrein, namelijk de Event Plaza in Rijswijk (voorheen Elsenburg). Hier begon al snel de trouwceremonie. Tijdens het feesten en fotograferen door heb ik nog heerlijk gegeten! De catering werd verzorgd door VW Catering. Door de toffe sfeer, een super bruidspaar, gewelige familie en goede planning, maakte dat dit voor mij een zeer geslaagde bruiloft was.

Dit bruidspaar zal in Augustus nog een keer trouwen maar dan op zijn hindoestaans en in Suriname. Mijn collega Sagar, zal dan ongetwijfeld een schitterende reportage maken maken van dit stel.

Check hieronder de een preview van deze geweldige bruiloft!

Bruidsfotograaf bruidsreportage door TOTAALFOTOGRAFIEBruidsfotograaf bruidsreportage door TOTAALFOTOGRAFIEBruidsfotograaf bruidsreportage door TOTAALFOTOGRAFIEBruidsfotograaf bruidsreportage door TOTAALFOTOGRAFIEBruidsfotograaf bruidsreportage door TOTAALFOTOGRAFIETrouwfotograaf trouwreportage door Ashvin GhisyawanTrouwfotograaf trouwreportage door Ashvin GhisyawanTrouwfotograaf trouwreportage door Ashvin GhisyawanTrouwfotograaf trouwreportage door Ashvin GhisyawanTrouwfotograaf trouwreportage door Ashvin Ghisyawanbruiloft trouwen huwelijkbruiloft trouwen huwelijkbruiloft trouwen huwelijkbruiloft trouwen huwelijktrouwfeesttrouwfeesttrouwfeest

 

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.