Bruidsfotograaf bruidsfotografie gouda en den haag Ashvind & Umesh

Misschien hadden jullie hem al gezien! De prachtige hindoestaanse bruiloft van Ashvind en Umesh. Zo niet, klik dan even hier.
De hindoestaanse bruiloft / shaadi, vond eerder plaats en toen maakte ik al kennis met deze supertoffe bruidspaar en hun geweldige familie.

Ashvind en Umesh zij dus weer getrouwd, maar deze keer voor de Nederlandse wet. Over het algemeen trouwen Hindoestanen vaak twee keer. Zowel wettelijk als de shaadi.
Ook  deze burgerlijke bruiloft was een super uitgebreide bruiloft. Zo begon de dag voor mij bij Umesh thuis.
Samen met de videografen van Mipar Works wachten wij geduldig af tot Umesh naar beneden kwam. De bekende visagiste Fezilla Williams, was intussen nog bezig met de final touch. Inmiddels was Ashvind ook gearriveerd en begon de drukte toe te nemen. Familie leden kwamen echt van overal. Ashvind kwam overigens niet zo maar, maar met een dikke Maserati!
Waar Umesh redelijk ontspannen over kwam, zag Ashvind er nerveus uit. En terecht! Want de druk nam toe. Beiden zagen er heel goed uit. Umesh had echt een prachtige trouwjurk en aan en Ashvind had een mooie blauwe pak aan.

Na dat de aanstaande bruidegom de bruid had opgehaald vertrokken we naar het prachtige stadhuis in Gouda. Een prachtige stadhuis midden op een groot plein in Gouda. De ceremonie was tof en emotioneel. Na het gedeelte van de ambtenaar hebben de ouders van Ashvind en de broer en zus van Umesh nog wat zegeningen uitgesproken. Hierna vertrokken we naar de fotoshoot locaties.

De eerste locatie was de prachtige museum haven in Gouda. Een absolute aanrader om daar een bruidsreportage te maken. Naast de mooie boten heb je ook prachtige pieren.
Daarna reden wij door naar Naaldwijk om vervolgens nog een deel van de bruidsfotografie te doen. Dit deden wij in het prachtige Japanse Garden, welke tegenwoordig gewoon Japanse Tuinen heet. Inmiddels was het al donker en koud, maar dat mocht de pret niet drukken! Dit bruidspaar is zo fotogeniek dat de foto’s van zelf wel mooi werden. Overigens dacht ik dat het er binnen tropisch warm zou zijn en liet mijn jas daarom in de auto. Dat was niet echt slim!

Na de laatste shoots, vertrokken we naar de feestzaal. Dit was het gigantische Event Plaza. Event Plaza in Den Haag (vroeger Elsenburg) heeft 5 verschillende zalen, van 300 – 1200 man.
Terwijl ik aan het voorbereiden was, zag ik weer een prachtig trouwtaart.
Voordat het zo ver was, gingen wij natuurlijk eerst even eten! Ik weet niet meer welke catering er was, maar het smaakte echt perfect!

Na de taartceremonie, champagne en openingsdans, was het tijd om te feesten. Voor mij was dit een supervette bruiloft. Naast het geweldige bruidpaar was ook de familie echt super tof! Ik hoop ze vaker te mogen tegen komen. Binnenkort start ik met de albums voor dit bruidspaar. En die worden vet! Houd mijn facebook in de gaten voor de previews van hun trouwalbums!

bruidsfotografie goudabruidsfotografie goudabruidsfotografie goudabruidsfotografie goudabruidsfotografie goudabruidsfotografie goudabruidsfotograaf den haagbruidsfotograaf den haagbruidsfotograaf den haagbruidsfotograaf goudabruidsfotograaf goudabruidsfotograaf goudamaserati trouwautomaserati trouwauto

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.