Bruidsfotograaf | Bruidsfoto award 2012 – 2013 | BFA mijn inzendingen

 

Bruidsfoto award 2012

Bruidsfoto Award 2012 | Mijn inzendingen voor de BFA

En dan word ik ineens gebeld… zowel door de BFA als diverse supertoffe collega bruidsfotografen met de mededeling dat ik deze jaar toch wel moet meedoen met de BFA. Tja, normaal ben ik niet zo van de Awards en fotowedstrijden en vind ik mijn foto’s vaak wel heel erg afwijken van andere bruidsfotografen daar ik veelal multi-culturele bruiloften fotografeer. Tevens vind ik het ook erg moeilijk om een selectie te maken. Wat is namelijk een goede foto om in te sturen? Waar let de jury op? Zwart wit of juist kleur? Persoonlijk vind ik zwart wit vaak leuker, maar met mijn type bruiloften zijn het juist de kleuren die er vaak uitknallen!
Erg moeilijk! Op advies van een aantal andere bruidsfotografen (van o.a. Weloveweddings) heb ik de onderstaande foto’s ingestuurd.

Het lijkt mij ZOOOOOOO geweldig om een BFA nomintatie te krijgen, daar de Bruid en Bruidegom toch wel de grootste trouworganisatie van Nederland is.

 

1. De bruiloft van Reena & Dennie. Dit bruidspaar danste met elkaar en helaas voor Dennie, werd hij volledig overklast door zijn vrouw. Klik hier voor de volledige reportage van deze dag!

Bruidsfotograaf bruidsfotoaward 2012

 

Een geweldige bruiloft uit 2012. Nalinie & Dinesh hadden hier de fotoshoot op een wel hele bijzondere locatie, namelijk de SS Rotterdam. Klik hier voor de volledige reportage van deze dag!

Bruidsfotograaf bruidsfotoaward 2012

 

De hindoestaanse bruiloft van Nalinie & Dinesh. Dit moment is een belangrijk moment daar de bruid een soort van trouwring in de vorm van een ketting krijgt, de Mangal Sutre zoals dat in het hindoestaans genoemd word. Klik hier voor de volledige reportage van deze dag!

Bruidsfotograaf bruidsfotoaward 2012

 

Een bijzonder moment tijdens de bruiloft van Winita & Rishi. Dit was het afscheid waarbij de moeder afscheid nam van Winita.

Bruidsfotograaf bruidsfotoaward 2012

 

De voorbereidingen. Altijd leuk om te fotograferen en zeker bij een prachtig bruidspaar als Kiran & Wicky (welke ik binnenkort weer ga fotograferen). Klik sikh punjabi wedding voor de volledige reportage van deze dag!

Bruidsfotograaf bruidsfotoaward 2012

 

Voor het onderdeel decoratie had ik wel een hele bijzondere foto ingestuurd, namelijk deze prachtige kleurrijke bruidstaart van het huwelijk van Raza & Rafieka. Klik hier voor de volledige reportage van deze dag!

Bruidsfotograaf bruidsfotoaward 2012

 

Klik hier voor de beginpagina van mijn site.

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.