Bruidsfotograaf Bhatwaan Mijdrecht de Meijert – Shaya Soekhoe

De bhatwaan van Shaya kwam voor mij als een verassing.

Een bhatwaan is een soort van voor-feest voor de dag van het hindoe huwelijk. Tijdens deze dag word er door het bruidspaar afzonderlijk gefeest met naasten en familie. Daarnaast worden een aantal rituelen gedaan en voorbereid die nodig zijn tijdens de vivaah / hindoehuwelijk.

De moeder van Shaya belde mij enkele weken voor het huwelijk of ik haar bhatwaan kon fotograferen. Normaliter fotografeer ik geen bhatwaan omdat de vrijdagen voor mij drukke bruiloft dagen zijn. Omdat mijn bruiloft voor die dag al om 16.00 klaar zou zijn kon ik dit dus wel fotograferen.

De bhatwaan vond plaats in zaal de Meijert te Mijdrecht. Een erg mooie zaal en zeker een aanrader.
Er was veel familie en een supergoede band! Dit maakte dat het feest al begon voordat de bhatwaan rituelen als de ”lawa” al plaatsvonden. Een brok gezelligheid! Voor mij was het zeker weer een jaar (of langer) dat ik een bhatwaan had gefotografeerd. En ik vond het leuk 🙂

Samen met de cameraman hebben we ons best gedaan om Shaya en haar bhatwaan zo goed mogelijk vast te kunnen leggen. Hieronder kunnen jullie de foto’s zien.

Bruidsfotograaf hindoestaanse bhatwaanBruidsfotograaf hindoestaanse bhatwaanBruidsfotograaf hindoestaanse bhatwaanBruidsfotograaf hindoestaanse bhatwaanBruidsfotograaf hindoestaanse bhatwaanBruidsfotograaf hindoestaanse bhatwaanBruidsfotograaf hindoestaanse bhatwaanBruidsfotograaf hindoestaanse bhatwaanBruidsfotograaf hindoestaanse bhatwaanBruidsfotograaf hindoestaanse bhatwaanBruidsfotograaf hindoestaanse bhatwaanBruidsfotograaf hindoestaanse bhatwaanBruidsfotograaf hindoestaanse bhatwaanBruidsfotograaf hindoestaanse bhatwaanBruidsfotograaf hindoestaanse bhatwaanBruidsfotograaf hindoestaanse bhatwaanBruidsfotograaf hindoestaanse bhatwaanBruidsfotograaf hindoestaanse bhatwaan

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.