Bruidsfotograaf Amsterdam | Loveshoot Amstelpark | Esma & Ramazan

Trouwreportage Amsterdam van Esma & Ramazan door mij als bruidsfotograaf en loveshoot van een Turkse Henna feest in het Amstelpark.

22 november 2012 was een prachtige dag voor een trouwreportage / Turkse loveshoot van het aankomende bruidspaar Esma & Ramazan. Zoals sommige van jullie al weten is het een groot feest als turken gaan trouwen. Het feest vind niet alleen op de trouwdag zelf plaats, maar vaak ook ervoor tijdens bijv. een verloving, hennadag enz.

Dit verhaal begon al een tijdje geleden. Esma & Ramazan hebben wij mij eerder benaderd voor hun bruiloft en loveshoot. Zij hebben mij gevonden via andere turkse bruidsparen wiens huwelijk ik in het verleden heb gefotografeerd. Voor mij was het dan ook een verassing om te zien dat een oud bruidspaar van mij, Esma & Ramazan ging begeleiden tijdens deze shoot. Samen met mijn second shooter Evert Doorn, hebben wij dan ook een enorme lol gehad met deze twee koppels. Esma & Ramazan lieten duidelijk zien dat ze ontzettend verliefd zijn. Ik was de gelukkige bruidsfotograaf die dit mocht vastleggen. Over twee dagen vind het Turkse huwelijk plaats en ook daar mag ik weer van partij zijn. Na deze shoot kan ik niet wachten om het bruidspaar weer voor mijn lens te mogen hebben.
Check de serie en natuurlijk mag je deze post ook like’n, delen en een bericht plaatsen 🙂
Bruidsfotograaf Amsterdam en Loveshoot Amstelpark

Bruidsfotograaf Amsterdam en Loveshoot AmstelparkBruidsfotograaf Amsterdam en Loveshoot AmstelparkBruidsfotograaf Amsterdam en Loveshoot AmstelparkBruidsfotograaf Amsterdam en Loveshoot AmstelparkBruidsfotograaf Amsterdam en Loveshoot AmstelparkBruidsfotograaf Amsterdam en Loveshoot AmstelparkBruidsfotografie trouwfotografie AmsterdamBruidsfotografie AmsterdamTurkse hennafeestTurkse hennafeestTurkse hennafeestTurkse hennafeestLoveshoot door totaalfotografieLoveshoot door totaalfotografieLoveshoot door turkse bruidspaarLoveshoot door turkse bruidspaarLoveshoot door turkse bruidspaar

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.