Bruidsfotograaf Alblasserdam | Turkse bruiloft Marjolein en Ahmet

Vandaag mocht ik voor het eerst in Alblasserdam fotograferen. Een dorp waar ik nog nooit eerder ben geweest. Dit was een hele bijzondere bruiloft omdat het een gemixte bruiloft zou zijn. Namelijk zowel modern Nederlands / westers als traditioneel Turks. Je hoort en ziet het misschien al. Marjolein is Nederlands en Ahmet is Turks! En ik mocht hier de bruidsfotograaf zijn!

Marjolein en Ahmet hadden mij vorig jaar geboekt op aanraden van een ander bruidspaar van mij. Toen zij op intake gesprek kwamen, hadden wij direct een klik en baalde ik er eerlijk gezegd van dat het nog zo lang zou duren voor dit bruidspaar zou gaan trouwen. Dit bruidspaar had er voor gekozen om op wettelijke wijze te trouwen, maar ook om bepaalde Turkse elementen in de bruiloft toe te voegen.

Julia en ik mochten beginnen bij Marjolein thuis. Daar werden wij al heel warm en openlijk ontvangen door haar familie. Ik blijf het een indrukwekkend gezicht vinden om te zien hoe bruiden aangekleed worden. In dit geval waren er 5 vrouwen met haar bezig. Toen de jurk eenmaal om zat, voelde je de spanning al bij Marjolein. En dat mag natuurlijk, want een beetje gezonde spanning hoort er natuurlijk altijd bij. Na de aankleed ceremonie vertrok ik vast naar Ahmet. Zij wonen op steenworp afstand van elkaar. Ik was direct onder de indruk van de drukte. Man, wat een massa mensen! Dit is waarom ik dan ook van Turkse en gemixte bruiloften hou. De drukte, chaos, maar vooral ook solidariteit is echt spectaculair. Dit zou iedereen een keer meegemaakt moeten hebben.

Ahmet was nerveus! En dat zou ik ook zijn! Op een dag als deze komt er toch veel op je af wat emotie betreft. Terwijl Ahmet naar buiten liep, werd er eerst een gebed gedaan. Daarna was het feest! Juist ja! Gewoon feest op straat. En daar bleef het niet bij! De massa en band gingen mee richting Marjolein en daar ging het feest op straat verder. Dat is pas een warm ophaal van de bruidegom! Kort hier na vertrokken wij naar de fotoshoot locatie, namelijk Kasteel Duivenvoorde, om daar nog wat foto’s te maken en daarna was het tijd voor de ceremonie. Deze vond plaats in een setting in Alblasserdam.

De ceremonie was erg mooi en emotioneel (zie foto’s hieronder). Na de ceremonie was er genoeg tijd om te proosten en taart te eten alvorens het laatste gedeelte van de avond zou beginnen, namelijk het feest! Als we het dan toch hebben over een gemixte fusion / turkse bruiloft, dan was dit het perfecte voorbeeld. De dj met Andre Hazes achtig muziek wisselde naadloos af met de traditionele Turkse band. Dit had ik nog niet eerder zo mee gemaakt. Erg spectaculair. En dan het feest! Pfffffffff! Iedereen, maar dan ook echt iedereen in de zaal danste mee. Van kleine kinderen tot de ouderen , zelfs de grootouders.

Ik kan nog zoveel vertellen over deze bruiloft, maar dat laat ik aan de foto’s over. Ik hoop dat jullie het zelfde zullen voelen!

bruidsfotograaf alblasserdambruidsfotograaf alblasserdamkasteel duivenvoordekasteel duivenvoordekasteel duivenvoordekasteel duivenvoordekasteel duivenvoordekasteel duivenvoordekasteel duivenvoordebruidsfotograaf alblasserdambruidsfotograaf alblasserdambruidsfotograaf alblasserdambruidsfotograaf alblasserdam turkse bruilloftbruidsfotograaf alblasserdam turkse bruilloftbruidsfotograaf alblasserdam turkse bruilloftbruidsfotograaf alblasserdambruidsfotograaf alblasserdam turkse bruilloftbruidsfotograaf alblasserdambruidsfotograaf alblasserdambruidsfotograaf alblasserdambruidsfotograaf alblasserdambruidsfotograaf alblasserdambruidsfotograaf alblasserdambruidsfotograaf alblasserdambruidsfotograaf alblasserdambruidsfotograaf alblasserdambruidsfotograaf alblasserdam turkse bruiloftbruidsfotograaf alblasserdam turkse bruiloftbruidsfotograaf alblasserdam turkse bruiloftbruidsfotograaf alblasserdam turkse bruiloftbruidsfotograaf alblasserdam turkse bruiloftbruidsfotograaf alblasserdam

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.