Bruidsfotoaward 2013 – Nominatie / oorkonde TOTAALFOTOGRAFIE

Bruidsfotoaward 2013, Nominatie / oorkonde TOTAALFOTOGRAFIE

Wowwwwwwwwwwww,

Ik ben als bruidsfotograaf genomineerd voor de bruidsfotoaward 2013. Voor mij de grootste eer die ik als bruidsfotograaf kan behalen.

Het verhaal begon al een aantal maanden geleden. Een oude kennis van mij vroeg mij vaak waarom ik geen foto’s in stuurde voor wedstrijden. Nu is het zo dat ik soms zoveel foto’s maak dat ik geen zin meer heb om mijn mooiste foto’s uit zoeken. Zoals jullie weten hou ik ontzettend van detail foto’s. Met name in de hindoestaanse scene vallen bruiloften vaak op vanwege prachtige details en vooral ook kleuren.
Varsha Mohan, een goede vriendin van mij mocht de bruidstaart verzorgen voor dit bruidspaar. Varsha kennende zou dit natuurlijk een geweldige mooie en lekkere taart worden.
Ik vind het jammer dat er weinig fotografen zijn binnen de hindoestaanse scene die foto’s van bruidstaarten en andere details maken. Sommige doet dit helemaal niet, andere fotograferen deze dan heel vreemd of raar schuin, terwijl het zulke toffe toffe details zijn. Hier moet je gewoon niet moeilijk denken, maar deze gewoon vastleggen! Zo ook de onderstaande taart. Alle details klopt gewoon. Zelfs de achtergrond van het bedrijf ”A wish wedding decoration” paste er  perfect bij.
Op advies van mijn facebook bezoekers en mijn collega fotografen bij We Love Weddings, had ik besloten om deze foto dan ook in te sturen.

Tot mijn verbazing werd ik in oktober gebeld door een enthousiaste persoon van de Bruid en Bruidegom magazine, dat deze foto een nominatie had gekregen in de categorie styling en sfeer. Dit had ik nevernooit verwacht. Het moeilijke voor mij was dan ook om dit geheim te houden tot 14 januar 2013, waar alle genomineerde bekend gemaakt werden.
Nogmaals, voor mij een enorme eer om een nominate / oorkonde te krijgen voor de bruidsfotoaward 2013 🙂

 

Bruidsfotoaward 2013 TOTAALFOTOGRAFIE

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.