Bruidsfoto Award 2014 (BFA 2014 Bruidsfotograaf TOTAALFOTOGRAFIE)

Wowww,

Dit had ik (Bruidsfotograaf TOTAALFOTOGRAFIE) dus nooit verwacht! Ik ben genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2014!!!
En nog wel met een buitenlands / multi cultureel bruidspaar en nog wel uit ruim 2400 foto!!!

Jullie willen natuurlijk weten hoe het allemaal begon.

Enig tijd geleden had ik een intake gesprek met een superlieve bruidspaar, Farieza & Arfat. Zij zouden zowel multicultureel (islamitisch) trouwen als voor de wet. Het bruidspaar baalde dat ik helaas maar een dag kon fotograferen.
Omdat ik direct een supergoede klik had met dit stel, kon ik niet wachten tot ik ze mocht fotograferen. Dit resulteerde allereerst in een superleuke loveshoot. Deze is natuurlijk te zien op mijn facebook.

En toen was het zo ver! Op 13 september 2013 mocht ik dit bruidspaar fotograferen in Moskee Taqwa te Amsterdam, niet wetende dat ik hier een foto zou maken die uit duizenden genomineerd zou worden door de Bruidsfoto Award 2014.

Ik zal deze dag nooit vergeten. Terwijl het regende en ik de locatie aan het verkennen was, had ik al een vet idee! Een fotoshoot boven op de dak van het Moskee. Toen ik dit aan een aantal mensen vertelde, verklaarde sommige mij al voor gek (in grappige zin). Als bruidsfotograaf moet je soms wel buiten je kaders denken.
Na de Nikaah, ofwel Islamitische ceremonie, legde ik dit het bruidspaar voor. Tot mijn grote verbazing waren beiden direct enthousiast. Samen met videograaf Johnny Gowrising van Shaadi Service, vertrokken wij dus naar het dak en zochten wij de regen op. Johnny hielp mij met belichten terwijl ik met een kletsnatte camera en een kletsnatte bruidspaar een korte fotoshoot deed.

Zoals sommige van jullie weten zit ik in het fotografen collectief Weloveweddings. Dit is een fotografen collectief van ongeveer 30 fotografen die elkaar meer als collega zien in plaats van concurrent en elkaar proberen te helpen om steeds beter worden. Terwijl ik op vakantie was in Las Vegas, had ik eigenlijk al besloten om niet mee te doen. De reden hiervan was dat ik mij afvroeg of een Nederlandse organisatie wel klaar was voor Multi Cultureel Nederland in de trouwcontext.
Na advies van diverse toffe collega’s als MonEtMine, Miranda Vijfvinkel, Hanneke, Evert Doorn enz. besloot ik uiteindelijk om toch in ieder geval de onderstaande foto op te sturen. Ook leuk om te weten is dat 41% van alle nominaties afkomstig zijn van onze collectief Weloveweddings!

Twee maanden geleden werd ik tot mijn grote verbazing gebeld door Gerdien Bos van de Bruid en Bruidegom, dat ik was genomineerd voor de Bruidsfoto award 2014! Uit meer dan 2400 inzendingen werd o.a. mijn foto uitgekozen. HOE VET IS DIT!
Ik stond echt stil van verbazing. Dit had ik dus nooit verwacht!!!
Jullie kunnen je niet voorstellen hoe blij ik ben met deze nominatie. Ik hoef niet perse te winnen, deze nominatie maakt al dat ik mij blij voel voor de rest van mijn leven 🙂
Tevens vind ik het ook super dat de type bruiloften die ik doe, erkend worden door Nederlands grootste trouworganisatie, de Bruid en bruidegom Magazine.

Mochten jullie mijn enthousiasme delen, zou ik het tof vinden als jullie een facebook bericht hier onder zouden laten!

Als jullie ook geïnteresseerd zijn in de hele serie van dit geweldige bruidspaar, klik dan hier.

bruidsfoto award 2014 totaalfotografie

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.