Biha

Fotograaf  voor biha oftewel de hindoestaanse bruiloft.

Gefeliciteerd! Het feit dat je op deze site bent maakt dat je waarschijnlijk gaat trouwen 🙂 Zo niet, vind je hier nog veel informatie over de biha oftewel de hindoestaanse bruiloft. Als fotograaf fotografeer ik al jaren hindoestaanse biha’s. Ik vind dit geweldig om te doen en heb er daarom dan ook ruim 100 gedaan. De hindoestaanse bruiloften zijn prachtig. Superkleurrijk en erg gezellig. Dit is dan ook de reden dat ik hiervan hou. Waar jullie druk zijn om in de maroh te trouwen, vind ik het geweldig om van jullie en het publiek op een unieke wijze een foto documentaire te maken. Natuurlijk zullen jullie vast veel vragen hebben hebben over mijn werkwijze, stijl enz. Ik zal hier in het kort wat over proberen te vertellen. Natuurlijk hebben jullie al heel wat bruiloften gezien op deze site. De vraag die bruidsparen dan vaak als eerste hebben is: wanneer begint de fotograaf?
Nou… dit laat ik aan jullie over. De meeste bruidsparen kiezen er voor om mij te laten beginnen als de baraat (trouwstoet) aan komt tot na de openingsdans. Voor een album heb ik dan een complete reportage welke vaak makkelijk binnen 6 uren te doen is.
Anderen kiezen er voor om mij extra te laten boeken zodat ik bij de bhia eerst kan beginnen bij de dulha (bruidegom) en het aankleden vastleggen of juist bij de dulhin (bruid) en van haar wat extra glamorous fasion portretfoto’s te maken. Bij mij mag je dat allemaal zelf bepalen 🙂

Tijdens een bhia maak ik ongeveer 300 foto’s (of meer) welke allen stuk voor stuk verwerkt zijn in photoshop. Elke foto zal dan ook perfect zijn. Ik hou niet van overdreven bewerkingen die nu mooi zijn maar volgend jaar niet meer. Mijn foto’s zijn zoals de dag echt was. Mooi, kleurrijk, romantisch en laten een identieke impressie van de sfeer zien.
Mijn tarieven staan online en al mijn tarieven zijn inclusief een album met een verhaal over jullie bruiloft! Check onder het kopje tarieven voor meer informatie en voorbeeld foto’s van de vele albums die ik lever.

Let op: ik heb ook een hele handige en uitgebreide faq. Mocht je geïnteresseerd zijn of nog andere vragen hebben over jullie biha of bruidsreportage, mogen jullie altijd contact met mij opnemen. Ik zal uiteraard eerst naar mijn beschikbaarheid kijken.

 

 
bihabruiloft hindoestaanshindoestaanse fotografiefotograaf hindoestaans trouwenhindoestaanse biha fotografiefotograaf bihabiha fotograaf

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *