Bhiya

Fotograaf voor hindoestaanse Bhiya
Zie de hoofdpagina met vele bruiloft voorbeelden en informatie.

De bhiya, oftewel een hindoestaanse bruiloft is een van de mooiste manieren hoe je als hindoestaanse kunt trouwen. De bhiya is meer dan alleen een cultureel huwelijk met veel rituelen en spiritualiteit. Deze hindoestaanse manier van trouwen is vrij uniek. Naast alle rituelen en tradities is het gewoon prachtig om te zien. Een unieke sfeer, massa mensen die allen prachtig gekleed zijn en er geweldig uitzien en heel veel feest!

Voor mij begon het allemaal in 2008. Toen fotografeerde ik mijn eerste hindoestaanse bruiloft. Tijdens deze bhiya was ik als documentaire fotograaf al direct verkocht. De vele details, massa’s portretten, handelingen maakte voor mij dat ik direct verslaafd was aan deze vorm van fotografie. Inmiddels zijn we al een aantal jaren verder en heb ik al heel veel bhiya’s gefotografeerd. Op deze site kan je dan ook iets van 100 hindoestaanse huwelijken zien. Neem daarom  gerust je tijd om alles rustig te bekijken en te lezen. Vergeet ook de Faq niet en mocht je willen weten wat een bruidsreportage bij mij kost, kan je deze hier vinden.

 

fotografie bhiyabruiloft hindoe fotofotograaf huwelijk hindoestaanshindoestaans trouwenbruidsfotografie hindoestaansbhiya fotografie

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *