Bhia

Fotograaf voor hindoestaanse bhia

Jullie gaan trouwen! Natuurlijk is het handig om wat meer informatie hebben en te weten over de bhia en fotografie. De bhia is het hindoestaanse woord voor de hindoe huwelijk / bruiloft. Ik hou van hindoe bruiloften. Een hindoestaanse bruiloft is geweldig om mee te maken. Supermooie mensen en een supertoffe sfeer, check maar de vele foto’s op mijn site TOTAALFOTOGRAFIE.

Tijdens de culturele bruiloft heeft de bruidegom vaak prachtige visagie, kleding en zelfs mehendi (Henna). Als fotograaf ga ik dan ook helemaal los als ik een op een bhia ben. Alles wat voor mijn lens komt is prachtig om vast te leggen. Tijdens een bhia maak ik dan ook zeker wel tussen de 300 en de 400 foto’s die ik jullie natuurlijk allemaal opstuur.
Betreft huwelijken heb ik mijn eigen stijl om deze te fotograferen. Mijn stijl is uniek en ik hecht een enorme waarde aan kwaliteit. Door mijn ervaring van meer dan 100 hindoestaanse bruiloften kan ik jullie dan ook de beste kwaliteit garanderen. Tevens hebben jullie ook een enorme keuze aan albums waar jullie hier nog een aantal voorbeelden van kunnen zien.
Middels deze site hoop ik jullie voldoende informatie te kunnen geven en werk te kunnen laten zien zodat jullie weten wat jullie kunnen verwachten als de fotograaf mag zijn voor jullie cultureel huwelijk. Voor vragen is iedereen welkom om een keer langs te komen. Ik ben bereikbaar via de contact formulier van deze site. Tevens staan al mijn tarieven ook op deze site zodat jullie direct weten wat jullie kunnen verwachten. Een complete reportage van zes uur inc. een professionele album is bijvoorbeeld al mogelijk voor maar 1399 euro! Uiteraard zijn er ook pakketten leverbaar met grotere albums en unieke materialen.

Check voor meer informatie de hoofdpagina van deze site.

 

bhia bruiloftbhia reportagebhia trouwenbhia fotografieBhia fotograaf

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *