Betul & Wicky – Turks / Hindoestaans bruiloft in Dordrecht

Turks – Hindoestaans bruiloft in Dordrecht

 

Wowwww, een Turk die de ”Bhaitak Gana” danst met een ”Londa ke Nach” en een Hindoestaan die de ”Zeybek” danst. Dat is alvast een spoiler van onze wel hele spectaculaire gemixte bruiloft van Betul & Wicky, die een Turks / Hindoestaanse bruiloft hadden in Event Centre Dordrecht

 

Journalistieke trouwreportage

 

Betul en Wicky hadden TOTAALFOTOGRAFIE een lange tijd geleden al geboekt. Dit stel zocht een trouwfotograaf voor een journalistieke trouwreportage en iemand die ervaring had met gemixte culturen of wel fusion weddings. Omdat wij ons focussen op echte momenten tijdens bruiloften en journalistiek fotograferen, was de keuze voor het bruidspaar snel gemaakt. Daarnaast zijn wij de enige bruidsfotografen in Nederland die zich gespecialiseerd heeft in gemixte bruiloften.

 

Chihuahua

 

De bruiloft zou een rustige bruiloft worden. Ik begon zelf bij Betul en mijn secondshooter Vera Jagers begon bij Wicky. Sunny, één van mijn andere vaste trouwfotografen kwam in het begin ook nog even kijken en assisteren.
Ik belde aan bij Betul en werd direct gegroet door haar Chihuahua. De hond was zeer belangrijk voor Betul en er werd dan ook goed afscheid genomen voordat wij naar de locatie zou gaan.

 

Londa ke Nach en Turkse rode lint ceremonie

 

Bij Wicky thuis was het al direct feest. Varun of wel Kaajal, de bekende”Londa ke Nach” uit de hindoestaanse trouwscene was ingehuurd. En dat betekende feest! Dit gedeelte was een typische Hindoestaanse bruiloft. Een woonkamer vol, maar dan ook echt vol, met mensen die helemaal los gingen. Na het feest thuis, verzamelde de stoet zich om Betul op te halen.
Betul werd traditioneel opgehaald en werd volgens de Turkse traditie met de ”ronde lint” ceremonie overgedragen aan Wicky.

 

Stadhuis Dordrecht vol met emoties

 

De trouwceremonie vond plaats in het bekende en mooie stadhuis van Dordrecht. Zelden hebben wij een bruiloft meegemaakt met zoveel gevoelens. Van de prachtigste emoties tot de meest grappige momenten. Iedereen in de zaal voelde deze bruiloft.

 

Event Centre Dordrecht

 

Na de bruiloft reden wij door naar Event Centre Dordrecht. Daar werd het bruidspaar door beide families ontvangen en begon direct het feest. En wat voor een feest!!!
Turks en Hindoestaans muziek werd naadloos afgewisseld door onder andere DjSwing.
Door zowel de Turkse als Hindoestaanse familie werd er gedanst op muziek van beide culturen.

Vera en ik vonden de bruiloft echt waanzinnig en kijken er met een warm gevoel op terug.

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.