De beste trouwfoto’s van 2013 door TOTAALFOTOGRAFIE

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag wanneer mijn 2013 compilatie online zou komen. Als bruidsfotograaf had ik er nooit echt over nagedacht, maar bij het zien van andere ”best of 2013” foto’s, werd ik wel getriggerd.
Maar hoe zou ik dat in godsnaam gaan doen. In 2013 heb ik ruim 60 bruiloften gefotografeerd. Welke series zou ik wel en niet gebruiken? Eigenlijk waren al mijn bruiloften te gek!
2013 was het jaar van de supertoffe bruidsparen. Bruidsparen die mij echt geboekt hadden omdat ze mijn werk tof vonden. Hierdoor had ik veel sneller een klik en dat maakte dat de bruiloften dan ook steeds vetter werden en ik mooiere foto’s kon maken.

Uiteindelijk is het mij gelukt om uit ongeveer 25 bruiloften wat foto’s te selecteren en deze in een slideshow te zetten. Check de beste trouwfoto’s van 2013 door TOTAALFOTOGRAFIE hier onder in full HD.

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.