Basisworkshop fotografie

Workshop fotografie (basis).

TOTAALFOTOGRAFIE gaat in samenwerking met Studio Sunny weer workshops fotografie geven! Wil je weten of deze workshops iets voor jou zijn lees dan verder!

basisworkshop fotografie

Tijdens deze workshops leer je alles over fotografie en behandelen wij o.a. deze onderwerpen, afgewisseld met veel praktijk opdrachten.

 

Hoe werkt mijn camera?

De basis van elke foto begint bij het bedienen van je camera. Maar wat betekenen al die knoppen, iconen en gekke tekens op je camera? Alle belangrijke functies zoals sluitertijd, diafragma en iso gaan wij uitvoerig langs. Alle theorie word je eigen gemaakt door middel van praktijk opdrachten.

 

Creativiteit

Het maken van een goede foto gaat niet vanzelf. Hier is creativiteit voor nodig! Tijdens deze workshop leren wij je creativiteit uit je zelf te halen. De opdrachten zijn pittig maar kunnen na de workshop nog steeds gebruikt worden om je eigen creativiteit te laten groeien en geïnspireerd te blijven.

 

Foto’s maken als het donker is

Tegenwoordig zijn mobiele telefoons / smartphones in staat om waanzinnige foto’s te kunnen maken. Helaas is het zo dat als het wat donkerder begint te worden, de kwaliteit zich laat afweten. Met de camera die je misschien al hebt is dit verleden tijd! Wij leren je met je eigen camera deze zo in te stellen dat je zelfs met weinig licht, mooi belichte foto’s kan maken.

Snel reageren met fotografie

Een van de lastigste dingen binnen fotografie is snel kunnen reageren en je camera goed ingesteld hebben. Heb je bijvoorbeeld kleine kinderen die je wilt fotograferen of wil je weten hoe je afkomt van de foto’s die onscherp zijn, dan is dit de ideale cursus voor je! Ook dit onderwerp behandelen wij tijdens deze cursus.

 

De basisworkshops worden gegeven op de volgende datums:
– 24 november
– 15 december

De studiofotografie workshop zal plaatsvinden op 1 december.

De workshops vinden plaats in het pand van Studio Sunny.
Adres: 1e Middelandstraat 81 te Rotterdam
Tijd: 10.00 – 18.00
Kosten: 150 euro per persoon (inc. btw)
Aanmelden gaat via: sunnyjagesar@gmail.com
Benodigdheden: Een camera met een manuele stand
Lunch: inclusief

 

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.