Workshop: Basis Fotografie

Wil jij meer leren over je camera? Leren van ervaren fotografen en met nieuwe kennis en inspiratie naar huis gaan? Dan ben je welkom bij deze workshop.

In samenwerking met Studio Sunny zijn er regelmatig groepsworkshops. Tijdens deze workshops leer je alles over fotografie en behandelen verschillende onderwerpen, afgewisseld met veel praktijkopdrachten.

Wat kan je verwachten?

“Hoe werkt mijn camera?”

De basis van elke foto begint bij het bedienen van je camera. Maar wat betekenen al die knoppen, iconen en gekke tekens op je camera? Alle belangrijke functies zoals sluitertijd, diafragma en iso gaan we uitvoerig langs.

Alle theorie ga je gelijk toepassen in leuke praktijkopdrachten.

Creativiteit uit jezelf halen

Het maken van een goede foto gaat niet vanzelf. Hier is creativiteit voor nodig! Tijdens deze workshop leren wij je creativiteit uit jezelf te halen. De opdrachten zijn soms pittig maar zullen je laten groeien en inspireren. Een skill for life!

Ook behandelen we…

Foto’s maken als het donker is

Tegenwoordig zijn mobiele telefoons (smartphones) in staat om waanzinnige foto’s te maken. Helaas is het zo dat als het wat donkerder begint te worden, de kwaliteit zich laat afweten. Met de camera die je misschien al hebt is dit verleden tijd!

Wij leren je je eigen camera zo in te stellen dat je zelfs met weinig licht, mooi belichte foto’s kan maken.

Snel reageren met fotografie

Een van de lastigste dingen binnen fotografie is snel kunnen reageren en je camera goed ingesteld hebben. Heb je bijvoorbeeld kleine kinderen die je wilt fotograferen of wil je weten hoe je afkomt van onscherpe foto’s? Dan is dit de ideale cursus voor jou!

We leren je hoe je snel kan schakelen in onverwachte momenten.

Praktische informatie

Investering

Voor €150 inclusief btw, krijg je:

  • Een uitgebreide workshop van twee ervaren fotografen;
  • Een volledige dag van 10:00-18:00;
  • Een lekkere lunch.

Benodigdheden: een camera met manuele stand.

Waar & wanneer?

De workshops vinden plaats in het pand van Studio Sunny te Rotterdam. De volgende data worden binnenkort bekend gemaakt.

Meer informatie en aanmelden?

Dit kan via sunnyjagesar@gmail.com.