Bas en Annabelle trouwen in Slot Doddendael – Ewijk

Buiten trouwen

2017 was het jaar dat wij superveel buitenbruiloften hadden. Als bruidparen buiten trouwen, is dat voor ons als trouwfotograaf extra fijn. Zeker als dit in de zomer plaatsvind. Wij hebben dan superveel bewegingsvrijheid, kunnen discreet bewegen en zo niemand afleiden en kunnen zelf ook genieten van het mooie weer.

Fusion stel

Bas en Annabelle hebben mij al weer een tijd geleden geboekt. Een echt Fusion stel. Bas is Nederlands en Annabelle is half Filipijns, kwart Indonesische en kwart Nederlands, maar komt uit Brazilië. Volgen jullie dit nog? :). Bas is piloot en Annabelle stewardess. Maar in tegenstelling tot onze vorige stel had dit stel zich op een feest ontmoet en leren kennen.
De bruiloft zou volgens de Nederlandse wet plaatsvinden.

Harmonieuze trouwfamilie

Het moment dat wij begonnen te fotograferen, viel het mij op dat dit wel een hele harmonieuze trouwfamilie was. Mijn vaste second shooter Sunny begon bij Bas en ik begon zelf bij Annabelle.
Er was een en al liefde te voelen. En dit was bijzonder, omdat wij bij de meeste bruiloften vaak toch wat (gezonde) stress voelen. Zo was onder andere de oude en prachtige oma van Annabelle speciaal vanuit de Filipijnen naar Nederland gereisd voor de bruiloft van haar kleindochter.

Hotel Manna en Hotel Blue

Het bruidspaar had er voor gekozen om zich in een hotel voor te bereiden. Bas kleedde zich aan in Hotel Blue en Annabelle liet zich opmaken in Hotel Manna. Voor ons was dit handig omdat de hotels op loopafstand van elkaar begaven. In Hotel Manna zou tevens de First Look ook plaatsvinden. Het moment dat dit waanzinnige stel elkaar voor het eerst in trouwkleding zou ontmoeten. De first look was zowel prachtig als emotioneel. Terwijl de familieleden met een brok in de keel naar dit moment uitkeek, mochten wij dit alles vast leggen.

Slot Doddendael

Wij hebben het geluk dat wij veel bijzondere bruiloften mogen fotografen. Al onze stellen zijn waanzinnige en wij houden echt van ze!
De bruiloft van Bas en Annabelle was perfect. Alles ging volgens het draaiboek. Daarnaast hadden wij geluk met het weer, de waanzinnige locatie Slot Doddendael in Ewijk, de fantastische trouwambtenaar Marielle Bouw-Koller en natuurlijk een van onze favoriete videografen Jan Persoon! Slot Doddendael is werkelijk een prachtige locatie. Wij hopen hier nog vaker te mogen fotograferen!

 

De ceremonie en het feest

 

De ceremonie vond buiten plaatst en wij hadden veel kippenvel momenten. Alleen de opkomst van de twee bruidsjonkers met hun fantastische bord, gaven veel gasten al tranen van vreugde. De ceremonie was erg persoonlijk met veel emotionele en supergrappige momenten. Voor ons is het een eer dat bruidsparen ons zo vertrouwen dat zij 100% zichzelf kunnen zijn in ons bijzijn. Zo kunnen wij onze mooiste foto’s maken en lekker dichtbij komen. Ook het feest was lekker intiem. Iedereen deed mee, van jong tot oud en van begin tot het einde. Wij vonden het wederom een eer dat wij deel mochten uitmaken van zo een fantastische bruiloft.

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.