Azerbaijaans – Afghaans verloving | Tuba & Ashraf te Waterland

Tuba gaat verloven en Islamitisch trouwen!!!

Voor de mensen die het niet weten, Tuba was vorig jaar mijn second shooter bij een aantal multiculturele bruiloften.
Ik vind het altijd spannend om bruiloften te fotograferen van mensen die ik heel goed ken. Zo ook van Tuba. Tuba heeft zelf ook veel affiniteit met fotografie en meestal zijn dat de kritische mensen.

Tijdens het draaiboek bespreken gaf Tuba al aan dat zij mij kent en mij daarom volledig vertrouwt. Ik had dan ook alle vrijheid. Tuba zou zich verloven en Islamitsch trouwen met Ashraf. Voor mij zou dit wederom een bijzondere fusion bruiloft worden. Tuba is Afghaans en Ashraf is Azerbaijaans, een combinatie die ik nog niet eerder had meegemaakt.

Deze dag begon voor mij direct bij de schitterende locatie in Velsen- Zuid, Landgoed Waterland. Velsen ligt net iets boven Amsterdam. Tuba en Ashraf waren er nog niet, maar mijn vaste assistent Ritish en ik vermaakte ons als super met de gasten en familie van dit stel. Ik voelde mij direct thuis! Wat een supergezellige en warme mensen!

Tuba kwam eerder aan dan Ashraf. Tot mijn verbazing had Tuba totaal geen aandacht voor de fotografie. Dit verbaasde mij, maar natuurlijk was ik erg blij. Ik weet nog hoe moeilijk Tuba het vond dat ik haar tijdens een workshop die zij bij mij volgde fotografeerde. Tuba had mijn advies opgevolgd en alles los gelaten. Dit resulteerde in dat ik mooie foto’s van haar en haar familie kon maken.

Kort na de aankomst van Tuba, kwam Ashraf ook aan met zijn Azerbaijaanse familie. Het was tijd voor de Nikaah (Islamitische bruiloft inzegening). En dan gebeurde er iets wat ik nog niet had eerder meegemaakt. De bruiloft was nauwelijks klaar en er werd al FLINK gefeest. En dit al midden op de dag! Het was een groot multicultureel feest. Zo heb ik naast de Afghaanse en Azerbaijaanse familieleden ook Pakistaanse en Iranese vrienden / kennissen ontmoet.

Afghanen zijn geen Afghanen als er geen heerlijk buffet zou zijn. Tijdens het dansen werd dan ook veel gegeten en ook de taart en champagne ceremonie waren aanwezig. Ondanks de drukte (zie foto’s) ging alles zoals het ging en heeft iedereen (inclusief mijn assistent en ik) super genoten van deze Azerbaijaanse / Afghaanse verloving – bruiloft.

 

Azerbaijaans en Afghaans bruiloft te WaterlandAzerbaijaans en Afghaans bruiloft te WaterlandAzerbaijaans en Afghaans bruiloft te WaterlandAzerbaijaans en Afghaans bruiloft te WaterlandAzerbaijaans en Afghaans bruiloft te WaterlandAzerbaijaans en Afghaans bruiloft te Waterlandbruidsfotograaf Waterlandbruidsfotograaf Waterlandbruidsfotograaf Waterlandbruidsfotograaf Waterlandbruidsfotograaf Waterlandafghanic weddingafghanic weddingafghanic weddingafghanic weddingazerbaijanic weddingazerbaijanic weddingazerbaijanic weddingazerbaijanic weddingazerbaijanic weddingazerbaijanic weddingazerbaijanic weddingmulticultureel bruiloft waterlandmulticultureel bruiloft waterlandmulticultureel bruiloft waterlandmulticultureel bruiloft waterlandmulticultureel bruiloft waterlandmulticultureel bruiloft waterlandmulticultureel bruiloft waterlandmulticultureel bruiloft waterlandtrouwfeest fotograaftrouwfeest fotograaftrouwfeest fotograaf

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.