Afterweddingshoot Renu & Rainesh – Lijmfabriek Delft

Een afterweddingshoot in een lijmfabriek? Wie verzint dat?

Rainesh en Renu zijn eind 2015 getrouwd. Tegenwoordig boeken klanten mij vaak ook voor een afterweddingshoot. Bij hindoestaanse bruiloften is het namelijk zo dat er niet altijd tijd is voor een uitgebreide fotoshoot. Niet elk bruidspaar vindt dat even belangrijk, maar dit stel wel. Voor bruidsparen die dit willen, hebben wij dan ook een speciaal pakket samengesteld.

Dit stel eerst hun oog op de bijzondere Metaalkathedraal in De Meern. Die was al bezet. Voor dit stel had ik daarom gezocht naar een unieke en bijzondere locatie. Wij zijn uitgekomen de Lijm & Cultuur / Lijmfabriek in Delft. Een unieke en vreemde locatie, maar geweldig voor trouwfoto’s. Dit is dan ook een locatie waar ik nog wel vaker zal fotograferen.

Het was bijzonder om weer met dit stel te werken. Je kon duidelijk zien dat de wederzijdse verwachtingen duidelijk waren. Rainesh en Renu waren voor 100% zich zelf en hadden voor 100% vertrouwen in ons. Het enige wat wij alleen hoefden te doen was ze af en toe een stukje te verplaatsen naar wat mooier licht. Heerlijk als je een stel voor de derde keer mag fotograferen.

Rainesh is zelf ook trouwfotograaf. Hij doet voornamelijk bruiloften in de hindoestaanse cultuur en schoolfotografie. Na ziekte van zijn compagnon en een grote verhuizing heeft hij minder gefotografeerd. Ik hoop dat hij dit snel weer zal oppakken, want die jongen is echt een talent! Zo pakte hij af en toe mijn camera om zelf wat foto’s te maken en dit zag er erg goed uit.

De foto’s van het hindoestaanse gedeelte vonden zij geweldig. De foto’s van het wettelijke gedeelte hadden zij nog niet gezien. Na deze shoot zijn ik de foto’s op mijn telefoon zien. Rainesh zat rustig aan het bier en Renu was zo onder de indruk dat ik alleen maar ooeeeh en aaah hoorde! Tijdens de wettelijke bruiloft hebben wij denk ik wel 500 foto’s gemaakt. Zij heeft ze allemaal stuk voor stuk bekeken! De shoot was echt super en ik baal er van dat wij al weer afscheid moeten nemen van dit superleuke stel.

rainesh-renu-afterweddingshoot-afdruk (63 van 141)
lijmfabriek delftlijmfabriek delftlijmfabriek delftlijmfabriek delftlijmfabriek delftlijmfabriek delftlijmfabriek delftlijmfabriek delftlijmfabriek delftlijmfabriek delftlijmfabriek delftlijmfabriek delftlijmfabriek delftlijmfabriek delftlijmfabriek delftlijmfabriek delft

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.