Afghaans / Surinaams bruiloft van Rawi & Selai

Ik hou van multiculturele en interculturele bruiloften! Hoe vet is het als ik als Hindoestaanse trouwfotograaf allerlei culturen mag fotograferen! Vandaag was het extra feest! Een interculturele bruiloft, oftewel een bruiloft tussen twee culturen! Van dit soort fusion bruiloften word ik altijd blij! En niet alleen omdat het eten extra lekker is 😉
Ik vind het geweldig om te zien dat verschillende culturen makkelijk kunnen integreren in elkaar en dit soort families mogen een voorbeeld zijn voor de rest van de wereld.

Rawi is Surinaams hindoestaans en Selai is Afghaans. Afghanen en Hindoestanen staan bekend om hun felle kleuren bij bruiloften. Ondanks dat dit geen traditionele bruiloften waren, hebben zij alsnog gekozen voor een kleurrijke bruiloft.

De bruiloft begin voor mij direct buiten bij de geweldige buiten locatie Sniep in Zoetermeer.
Ik hou van bruiloften die buiten plaatsvinden. Als trouwfotograaf kan ik hier volledig mijn creativiteit in kwijt en kan ik spelen met licht.
De bruiloft was lekker druk zoals dat vaak bij Hindoestanen en Afghanen het geval is.

Na de ceremonie hebben het bruidspaar en ik nog wat foto’s gemaakt op diverse binnen en buitenlocaties. Voor mij was het nieuw dat wij met zo een grote groep de shoot gingen doen. We waren er maar liefst met 12 man! En dit was te merken! Het was ontzettend gezellig en zowel de bruidsjonkers als bruidsmeisjes hebben naast het bruidspaar ontzettend genoten.

Na de trouwshoot reden we door naar de mooie en inmiddels bekende locatie Nabat in Vlaardingen. Hier vond de openingsdans plaats. Voordat het zo ver was, werd er eerst gegeten. Als trouwfotograaf heb ik de luxe dat ik regelmatig wat lekkere en voor mij nieuwe dingen kan eten. Afghaans eten werd afgewisseld met Surinaamse bara’s, heerlijk! De bruiloft zelf was echt fantastisch, naast een hindoestaanse Dj, was er ook een Afghaanse band, die elkaar naadloos afwisselde.

Voor mij was dit weer een superbijzondere ervaring en ook mijn secondshooter Marieke Lodder heeft flink genoten! Ik hoop vaker van dit soort bijzondere bruiloften te mogen fotograferen!

afghaans surinaams bruiloftafghaans surinaams bruiloftafghaans surinaams bruiloftafghaans surinaams bruiloftafghaans surinaams bruiloftafghaans surinaams bruiloftafghaans surinaams bruiloftafghaans surinaams bruiloftafghaans surinaams bruiloftafghaans surinaams bruiloftafghaans surinaams bruiloftafghaans surinaams bruiloftafghaans surinaams bruiloftafghaans surinaams bruiloftafghaans surinaams bruiloftafghaans surinaams bruiloftafghaans surinaams bruiloftafghaans surinaams bruiloftafghaans surinaams bruiloftafghaans surinaams bruiloftafghaans surinaams bruiloftafghaans surinaams bruiloftafghaans surinaams bruiloft

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Trouwfotograaf Amsterdam Amsterdam is voor mij een van de meest unieke plekken om te trouwen. Het is een stad vol mogelijkheden, wat denken van het Amstelpark, Vondelkerk, NDSM of misschien wel de bekende trouwzaal de Koning? Check dit blog om vast wat inspiratie op te doen.

 

Trouwfotograaf Rotterdam Elke trouwfotograaf houdt van Rotterdam. Rotterdam is namelijk de plek met de meeste indoor en outdoor trouwlocaties. Naast de havens, Euromast, Euromastpark, de Maastunnel, Coolsingel, zijn er ook verschillende hotels waar er ook bruiloften plaatsvinden. Mocht je iets totaal anders willen, zou je ook kunnen denken aan bijv. Diergaarde Blijdorp. Een locatie waar ik al veel bruiloften heb gefotografeerd.

 

Trouwfotograaf Den Haag Den Haag is toch wel de stad waar ik als trouwfotograaf de meeste bruiloften heb gefotografeerd. De meeste hindoestanen komen uit Den Haag. Den Haag zit dan ook vol met supervette trouwzalen. Naast de kleine zalen als Tropical, Ons Huis, zijn er ook gigantische zalen als Event Plaza en de Opera / Alians.

 

Trouwfotograaf Utrecht Alsgeboren Utrecht blijft Utrecht voor mij nog steeds mijn favoriete trouwlocatie. Ik heb dan ook al redelijk wat bruiloften mogen fotograferen in Utrecht. Utrecht heeft een aantal zeer unieke trouwlocaties. Naast de Dom kan je bijvoorbeeld ook trouwen in het superbijzondere Spoorweg Museum of zelfs het Sterrenwacht museum.

Trouwfotograaf Vleuten Vleuten is een klein dorpje in Utrecht. In dit kleine dorpje woon ik en ik heb al van heel wat Vleutenaren de bruiloft mogen fotograferen. Omdat Vleuten naast Utrecht ligt zijn er tal van mogelijkheden om te trouwen of de reportage te doen. Het mooiste vind ik het Maximapark. Dit grenst precies aan Vleuten en is werkelijk een Fantastische locatie.

 

Trouwfotograaf De Meern Net als Vleuten is ook de Meern een geweldig mooie dorp. Dit dorpje grenst aan Utrecht en Vleuten. De meeste mensen kiezen daarom dan ook om in Utrecht te trouwen en de shoot te doen in het Maximapark. Net als Vleuten zit in van de ingangen namelijk ook in de Meern.

 

Trouwfotograaf Harmelen Harmelen is een klein dorpje Utrecht. Harmelen grenst aan Vleuten, Woerden en Haarzuilens en is een prachtig klein dorpje. Naast alle boomgaarden is er ook een klein gemeente huis en zijn er tal van fotografie locaties. Desondanks adviseer ik als bruidspaar om toch langs het Maximapark te gaan.

 

Trouwfotograaf Haarzuilens Haarzuilens! Wie kent dit niet. In Haarzuilens zit het wereldberoemde Kasteel / Slot de Haar. Een prachtig locatie waar ik al een aantal keren heb mogen fotograferen. Zowel Turkse, Nederlandse als Hindoestaanse bruiloften. Ik hoop dat ik hier nog vaker mag komen.

 

Trouwfotograaf Woerden Woerden is een relatief grote dorp net buiten Utrecht. Woerden kent een aantal supermooie locaties waaronder het bekende Kasteel Woerden. Hier heb ik o.a. de bruiloft van Joelle en Marvin gefotografeerd. Een indrukwekkend Kasteel met daaromheen genoeg mooie fotografie spots!

 

Trouwfotograaf Maarssen Maarssen is voor velen bekend terrein. In Maarssen ligt namelijk stadhuis Goudenstein. Een erg mooie en vooral ook een gigantische grote locatie! Mensen die in Maarssen trouwen hoeven niet ver te zoeken voor mooie fotografie spots. Zo heb je voor Goudenstein namelijk een klein stukje bos. Erg mooi!

 

Trouwfotograaf Ijsselstein IJsselstein is de laatste jaren steeds populairder geworden om te trouwen. Zo heeft Ijsselstein zijn eigen stadhuis / gemeentehuis (op de Overtoom). Een mooie locatie met zacht daglicht vanuit buiten. Ik kom hier graag.

 

Trouwfotograaf Nieuwegein Nieuwegein is naast Vleuten toch wel het dorpje in Utrecht waar ik het meeste fotograaf. Dit is niet raar aangezien Nieuwegein relatief veel inwoners heeft en diverse plekken om te trouwen. Naast het bekende stadhuis is ook de Heidenhal en Blokhoeve in trek. Daarnaast heeft Nieuwegein een aantal supertoffe geheime fotoshoot locaties!

 

Trouwfotograaf Den Bosch Ondanks ik uit Utrecht kom fotografeer ik regelmatig ook in Den Bosch en omgeving. Den Bosch is een fantastische stad! Zo heb je bijv. een van de grootste Kathedralen van Nederland. Een schitterende stad om te trouwen en ik kom hier graag! Ook het stadhuis is erg mooi een authentiek!

Trouwfotograaf Bilthoven / de Bilt Bilthoven is een dorp waar ik regelmatig gefotogafeerd heb. Aangezien Bilthoven zelf niet zo heel veel locaties heeft trouwen de meeste mensen dan ook in de Bilt.

 

Trouwfotograaf Zeist Zeist is een van mijn favoriete plekken. Zo heb je hier bijvoorbeeld het bekende Slot Zeist waar o.a. veel tv programma's zijn opgenomen. Zeist is een populaire plek voor veel bruidsparen die een droombruiloft willen!

 

Trouwfotograaf Hilversum In Hilversum heb ik een paar keer mogen fotograferen. Hilversum heeft prachtig architectuur die je geweldig goed zou kunnen gebruiken voor je trouwreportage.

 

Trouwfotograaf Naarden Naarden is voor veel mensen uit Nederland een favoriete trouwlocatie. Ook voor bruidsparen die niet eens uit Naarden zelf komen. Naarden heeft een aantal supermooie stadhuizen en gemeente huizen. Daarnaast ook een aantal fantastische trouwreportage plekken zoals het Jan de Bouvrie Arsenal

 

Trouwfotograaf Laren & Blaricum Laren is de perfecte plaats on te trouwen! Het is een prachtige gemeente gelegen in het Gooi. Naast de boerderijen en winkels heeft laren ook een aantal geweldige trouwlocaties. Lees hier meer over in deze blog.

 

Trouwfotograaf Amstelveen Amstelveen! De dorp naast Amsterdam met bijna wel de meeste trouwlocaties! Wat denk je van het Amstelpark, Het Amsterdamse Bos, Het stadshartplein of zelfs het Cobra museum? Of misschien willen jullie zelf op het water trouwen? Ook dat is mogelijk! Lees hier meer over op mijn blog.