A en R | moderne Afghaanse bruiloft

A en R zijn getrouwd in Arnhem. Dit was een moderne Afghaanse bruiloft met wat culturele tradities. Op verzoek van het bruidspaar zullen wij in deze blog alleen de initialen gebruiken.

Moderne Afghaanse bruiloft

Enig tijd geleden is dit bruidspaar bij mij op bezoek geweest. Er was direct een wederzijdse vertrouwensband. Dit bruidspaar had geluk, ik had namelijk voor deze datum nog 3 andere geïnteresseerde bruidsparen. Omdat het voor ons zelf al weer een aantal maanden geleden was dat wij een Afghaanse bruiloft hebben gefotografeerd hadden wij hier erg veel zin in.Afghaanse bruiloft zijn kenmerkend voor gezelligheid, lieve mensen, feest en lekker eten!

Trouwlocatie Ruim Zicht

De bruiloft begon voor ons in hotel Ruim Zicht in Doetinchem. Man man man, wat is dit toch een prachtig hotel. Ik snap dat dit bruidspaar dit hotel uitgekozen had om zich voor te bereiden.
Overigens was het weer echt fantastisch. s’ Ochtends was het alleen al 25 graden 🙂

De bruid, haar vriendinnen en zussen, werd in haar hotel kamer en balkon opgemaakt terwijl de bruidegom een aantal deuren verder met alle mannen bezig waren om hun dassen te stroppen. Toen beiden klaar waren, hebben we nog wat foto’s gemaakt en toen was het tijd om naar de zaal te gaan.

Super buffet!

De bruiloft begon direct met een geweldig feest! Het feest was fantastisch! Jong, oud, man, vrouw, zelfs opa’s en oma’s dansten van begin tot eind mee.
En ja… een Afghaanse bruiloft is geen Afghaanse bruiloft als er niet een tig gangen menu ligt! Er lag een buffet die je zelfs niet op films ziet. Gezamelijk eten is ook een belangrijke traditie binnen de Afghaanse bruiloften. Als jullie wat meer willen weten of deze bruiloften, lees dan de blog van Julia.

Deze bruiloft hebben we echt als prettig ervaren. Iedereen was gewoon echt superlief en deed met alles mee. Wij hebben nog wel een aantal Afghaanse bruiloften staan voor dit jaar, maar ik hoop dat we ze nog veel vaker mogen fotograferen.

Trouwfotografie Doetinchem: Totaalfotografie
Trouwlocatie: Villa Ruim Zicht in Doetinchem

Afghaanse bruiloftfotograaf afghaanse bruiloftAfghaanse bruiloft bruidegomAfghaanse bruiloftAfghaanse bruiloftAfghaanse bruiloftAfghaanse bruiloftAfghaanse bruiloftfotograaf afghaanse bruiloftfotograaf afghaanse bruiloftfotograaf afghaanse bruiloftfotograaf afghaanse bruiloftfotograaf afghaanse bruiloftfotograaf afghaanse bruiloftfotograaf afghaanse bruiloftfotograaf afghaanse bruiloftfotograaf afghaanse bruiloftfotograaf afghaanse bruiloftfotograaf afghaanse bruiloftfotograaf afghaanse bruiloftfotograaf afghaanse bruiloftfotograaf afghaanse bruiloftfotograaf afghaanse bruiloft

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.