2 Master of Dutch wedding photography awards

WOWWW Wederom 2 master of dutch wedding photography awards!!!

Ik zat vanmorgen voor de grap te kijken op de masters of dutch wedding photography van de Masters of Dutch wedding Photography awards! Tot mijn verbazing zag ik dat ik wederom 2 prijzen heb gewonnen! Ik vind dit zo fantastisch nieuws!!!

Dit zijn de foto’s en ik zal er nog iets over vertellen!

Foto 1 is gemaakt tijdens de wettelijke bruiloft van Rajshri & Rakesh. Een bruiloft waarvan ik zelf nog met de serie bezig ben. Tijdens het bewerken had ik al een idee dat ik deze een kanshebber zou zijn. Dit boeket is gemaakt door de bekende Susanne Hyams uit Rotterdam. Susanne maakt ander soort boeketten dan anders. Haar trouwboeketten zien er altijd spectaculair uit! Rajshri had nog Mehendi / henna op haar hand van haar hindoestaanse bruiloft. Dit moest natuurlijk wel mooie beelden opleveren. Maar dat ik een award zou winnen had ik niet verwacht bij deze foto. Uiteraard wel gehoopt en nu ben ik extra blij 🙂

Foto 2 is gemaakt tijdens de hindoestaanse huwelijk van Cherryl & Varun. Cherryl & Varun hadden besloten om thuis klein en intiem te trouwen met hun naaste / directe familie. Het was een bijzondere maar supermooie bruiloft. Tijdens dit moment sprak de moeder van Cherryl, haar dochter even toe. De familie had zoveel vertrouwen in ons dat wij niet als bedreigend werden ervaren en ook op emotionele momenten als deze bij mochten zijn. Deze foto heb ik ingestuurd omdat ik het een mooi intiem moment vond die je niet vaak ziet bij hindoestaanse bruiloften. Bij deze foto had ik uiteraard ook heel erg gehoopt om een award mee te winnen, maar dacht al wel dat deze de meeste kans zou maken.

masters of dutch wedding photography awardsmasters of dutch wedding photography awards

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.