Trouwen in Tulp 2 – Bruidsfotografie Amsterdam Madhvi & Sanjeev (biha)

Madhvi’s en Sanjeev’s biha, oftewel hun hindoestaanse culturele huwelijk.


Ik heb al veel over haar geschreven tijdens de blog over haar bhatwaan.

De bruiloft van Madhvi & Sanjeev vond plaats in de prachtige zaal Tulp 2 in Zaandam / Amsterdam. Ik was gelukkig weer de bruidsfotograaf die dit koppel mocht vastleggen! Gelukkig was ruim voordat Sanjeev aan kwam rijden. Hierdoor had ik tijd genoeg om de prachtige zaal, details, maroh en Madhvi te fotograferen.
Voordat de bruiloft/biha begon, schrok ik behoorlijk. Als fotograaf werk ik namelijk het liefst alleen om de maximale kwaliteit te garanderen. Tot mijn verbazing waren er nog 2 videografen ingehuurd die elkaar ook niet kenden. Dit zou een uitdaging worden. Ondanks de moeilijke belichting en drukte, heb ik alle kansen en hulp gehad om mijn foto’s te mogen schieten!
Het huwelijk was gezellig en emotioneel, maar ook echt feestelijk. Avishkar, een geweldige hindoestaanse band, heeft hier flink aan bijgedragen.

Voor mij was dit wederom weer een prachtige bruiloft in Tulp 2 Amsterdam / Zaandam. Ik hoop hier nog vaker te mogen fotograferen want als bruidsfotograaf zijn dit toch wel de mooiste zalen voor een bruiloft.
Check de foto’s en vergeet niet te like’n;)
Meer foto’s en sneak previews zijn te vinden op mijn facebook: facebook.com/totaalfotografie

bruidsfotograaf amsterdam bhia bihabruidsfotograaf amsterdam bhia bihabruidsfotograaf amsterdam bhia bihabruidsfotograaf amsterdam bhia bihabruidsfotograaf amsterdam bhia biha

 

Tags: biha, bhia, bia, vivaah, viwaah, vivah, viwah, hindoestaanse bruiloft, hindoestaanse huwelijk

Beginpagina Trouwfotograaf

Share|Facebook|Twitter|Pinterest|Email
23 Aug ’13 - 08:02

Dineshma Jajairam - Nog meer mooie foto’s!

18 Mar ’13 - 21:54

Sam Holland - mooie foto´s

19 Sep ’12 - 14:36

Niemar Piet - Leuk?

19 Sep ’12 - 11:19

Ronald Ramdjiawan - Hele mooie foto’s…

Your email is never published or shared. Verplicht in te vullen *

*

*